Gratis laptop

Gratis laptop scoren? Slim! Want er zijn ontzettend veel aanbiedingen te vinden waarbij jij een hagelnieuwe laptop cadeau kunt krijgen. Dek hierbij aan high end merken zoals HP, Acer of Lenovo. Dat zijn niet zomaar laptop merken. En jij kunt bij diverse abonnementen een gratis laptop van deze bekende merken krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuw telefoon abonnement of een energie abonnement. Wij hebben alle gratis tablet aanbiedingen als voor je gevonden.

 

Bij Dealdirect kun je voordelig en zorgeloos overstappen naar Energiedirect. Bij een afsluiting van 2 jaar groene stroom heb je voordeel en zekerheid. Daarnaast krijg je een cadeaubon van Bol.com t.w.v. 100 euro.  Dit is een flinke korting op een laptop naar keuze, dus wacht niet langer en stap over.

Bekijk deze aanbieding

gratislaptop-ritel

Morgen al een gratis laptop in huis? Als je bij Ritel voor 19:00 besteld heb je het pakket morgen al binnen! In dit geval bevat het pakketje dan een gratis Asus 15,6 inch laptop! Niet zomaar een laptop dus. Het abonnement kost je slechts 25,- per maand. Waar vind je zo een te gekke deal nou nog?

Bekijk deze aanbieding

3 jaar Groene Stroom & Gas Zeker bij het overstappen naar Essent. Maar dat is niet alles in samenwerking met Mediamarkt ontvang je ook een cadeaubon t.w.v. 170-, en zo komt een nieuwe laptop wel erg dichtbij. Betaal nog slechts een klein deel bij en ga genieten van een nieuwe laptop!

Bekijk deze aanbieding

 

Twijfel niet langer en ga die studie of cursus volgen! Om je over de streep te trekken krijg je bij NHA een tablet XL met toetsenbord. Het is dan wel geen laptop maar hiervoor doet hij niet onder en hij is reuze handig in gebruik. Grijp je kans en sla 2 vliegen in een klap bij NHA.

Bekijk deze aanbieding

Als je dol bent op het lezen van tijdschriften én graag een cadeau naar keuze ontvangt dan is deze actie van de Leesmap een super deal voor jou! Je kunt kiezen uit een gratis product bijvoorbeeld een handige tablet of ga voor korting bij Bol.com en zoek een nieuwe laptop uit.

Bekijk deze aanbieding

Momenteel biedt het Algemeen Dagblad geen gratis iPad of tablet aan maar je kunt wel vijf 1/5e staatsloten cadeau krijgen en je gelul beproeven. Mocht je winnen dan kun je ontzettend veel iPads of tablets kopen! Dit is jouw kans op een groot geldbedrag en meerdere iPads.

Bekijk deze aanbieding      

80% van Nederland heeft een laptop

Een laptop is natuurlijk een fantastische computer, je kunt hem overal voor gebruiken en ze komen in alle soorten en maten. Zo zijn er mini laptops die ideaal zijn voor onderweg. Maar er zijn ook speciale game laptops, voor de echte game freaks onder ons. En dan heb je natuurlijk de laptops die grafisch ontzettend sterk zijn voor webdesigners en andere grafische doeleinden. Momenteel heeft ruim 80% van alle Nederlanders een laptop in huis. Of dit nu voor school, werk, vrije tijd of een hobby is. Nederland kan niet meer zonder! En dat is natuurlijk niet zo vreemd, want of je het nu leuk vind of niet, we zijn erg afhankelijk geworden van het internet. We doen er alles mee. Zo heb je voor je geldzaken tegenwoordig ook internet nodig. Je komt er bijna niet omheen. Ook je DigiD regel je via het internet en heb je dus een laptop voor nodig. Via bovenstaande aanbiedingen kun je dus een gratis laptop scoren.

Gratis laptop aanvragen bij de gemeente Amsterdam

Je kunt ook een gratis laptop aanvragen bij de gemeente Amsterdam. Dit heeft de gemeente opgezet voor gezinnen met een laag inkomen waarvan de kinderen op de middelbare school zitten. Deze gezinnen kunnen een gratis laptop aanvragen inclusief een internet abonnement van € 200,- . Het is namelijk belangrijk dat deze kinderen goede voorzieningen hebben om een opleiding voor hun toekomst te doen. Dit is een mooi initiatief van de gemeente. Hier worden wel enkele voorwaarden aan gesteld. Kijk voor de voorwaarden op de website van de gemeente Amsterdam.