Gratis laptop

Gratis laptop scoren? Slim! Want er zijn ontzettend veel aanbiedingen te vinden waarbij jij een hagelnieuwe laptop cadeau kunt krijgen. Dek hierbij aan high end merken zoals HP, Acer of Lenovo. Dat zijn niet zomaar laptop merken. En jij kunt bij diverse abonnementen een gratis laptop van deze bekende merken krijgen. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een nieuw telefoon abonnement of een energie abonnement. Wij hebben alle gratis tablet aanbiedingen als voor je gevonden.

gratislaptop-typhone

Typhone is een super coole webshop waar je een telefoon abonnement kunt afsluiten en daar ook nog eens een cadeau bij mag uitkiezen. Op dit moment geven zij een Asus Notebook gratis bij een smartphone abonnement. Wil jij een nieuwe laptop? Bekijk deze aanbiedingen dan zeker eerst even!

Bekijk deze aanbieding

gratislaptop-ritel

Morgen al een gratis laptop in huis? Als je bij Ritel voor 19:00 besteld heb je het pakket morgen al binnen! In dit geval bevat het pakketje dan een gratis Asus 15,6 inch laptop! Niet zomaar een laptop dus. Het abonnement kost je slechts 25,- per maand. Waar vind je zo een te gekke deal nou nog?

Bekijk deze aanbieding

gratislaptop-castle

Castle is een van de absolute toppers onder de Abonnement + Cadeau aanbieders. Hier heb je misschien ook wel de meeste keus. Kies bijvoorbeeld uit een Lenovo 17,3 inch, een Asus DUAL CORE of een Acer i3 CORE laptop. Welke je ook kiest, bij elke laptop krijg je ook nog eens een hippe smartphone!

Bekijk deze aanbieding

gratislaptop-oxxio

Oxxio staat natuurlijk voornamelijk bekend om de gratis iPad aanbieding. Maar sinds kort mag je ook kiezen voor een laptop. In dit geval gaat het om een Lenovo 15,6 inch laptop. Deze laptop krijg je bij het afsluiten van een energie abonnement. Of bij het overstappen van energieleverancier. Waar wacht je nog op?

Bekijk deze aanbieding

gratislaptop-belsimpel

Bij Belsimpel kun je ook gebruik maken van mooie abonnement + cadeau aanbiedingen. Misschien niet zo veel als bij de andere aanbieders, maar wel hele speciale. Je kunt natuurlijk kiezen voor een gratis HP laptop, maar wat dacht je van een gratis iPhone 6s? Die vind je nergens anders dan bij Belsimpel!

Bekijk deze aanbieding

gratis-ipad-gsm-easy2

Ook bij GSMEasy kun je terecht voor mooie laptop aanbiedingen. Maar dat niet alleen, naast een gratis laptop kun je ook kiezen voor bijvoorbeeld een gratis flatscreen telecisie, gratis iPad of tablet aanbiedingen of een gratis spelcomputer. Zoals een Playstation 4 of een X-Box 360. Als dat geen coole acties zijn.

Bekijk deze aanbieding

80% van Nederland heeft een laptop

Een laptop is natuurlijk een fantastische computer, je kunt hem overal voor gebruiken en ze komen in alle soorten en maten. Zo zijn er mini laptops die ideaal zijn voor onderweg. Maar er zijn ook speciale game laptops, voor de echte game freaks onder ons. En dan heb je natuurlijk de laptops die grafisch ontzettend sterk zijn voor webdesigners en andere grafische doeleinden. Momenteel heeft ruim 80% van alle Nederlanders een laptop in huis. Of dit nu voor school, werk, vrije tijd of een hobby is. Nederland kan niet meer zonder! En dat is natuurlijk niet zo vreemd, want of je het nu leuk vind of niet, we zijn erg afhankelijk geworden van het internet. We doen er alles mee. Zo heb je voor je geldzaken tegenwoordig ook internet nodig. Je komt er bijna niet omheen. Ook je DigiD regel je via het internet en heb je dus een laptop voor nodig. Via bovenstaande aanbiedingen kun je dus een gratis laptop scoren.

Gratis laptop aanvragen bij de gemeente Amsterdam

Je kunt ook een gratis laptop aanvragen bij de gemeente Amsterdam. Dit heeft de gemeente opgezet voor gezinnen met een laag inkomen waarvan de kinderen op de middelbare school zitten. Deze gezinnen kunnen een gratis laptop aanvragen inclusief een internet abonnement van € 200,- . Het is namelijk belangrijk dat deze kinderen goede voorzieningen hebben om een opleiding voor hun toekomst te doen. Dit is een mooi initiatief van de gemeente. Hier worden wel enkele voorwaarden aan gesteld. Kijk voor de voorwaarden op de website van de gemeente Amsterdam.